Selecteer uw regio en taal

CanadaUS FR 
MexicoUS ES 
United StatesUS 
ArgentinaEN ES 
BoliviaEN ES 
BrazilEN ES 
ChileEN ES 
ColombiaEN ES 
PeruEN ES 
UruguayEN ES 
BelgiumEN FR NL 
Bosnia and HerzegovinaEN 
BulgariaEN 
CyprusEN 
DenmarkEN 
GermanyEN DE 
EstoniaEN 
FinlandEN 
FranceEN FR 
GreeceEN 
HungaryEN 
IrelandEN 
IcelandEN 
ItalyEN IT 
KazakhstanEN 
CroatiaEN 
LatviaEN 
LiechtensteinEN DE 
LithuaniaEN 
LuxembourgEN DE FR 
MaltaEN 
NetherlandsEN NL 
NorwayEN 
UkraineEN 
AustriaEN DE 
PolandEN 
PortugalEN ES 
RomaniaEN 
Russian FederationEN 
SerbiaEN 
SloveniaEN 
SlovakiaEN 
SpainEN ES 
Czech RepublicEN 
TurkeyEN 
United KingdomEN 
BelarusEN 
SwedenEN 
SwitzerlandEN DE FR IT 
EgyptEN 
MoroccoEN 
TunisiaEN 
South AfricaEN 
BahrainEN 
ChinaEN 
PhilippinesEN 
Hong KongEN 
IndiaEN 
IndonesiaEN 
IsraelEN 
JapanEN 
KuwaitEN 
Korea, Democratic Republic ofEN 
Korea, Republic ofEN 
MalaysiaEN 
UzbekistanEN 
OmanEN 
QatarEN 
Saudi ArabiaEN 
SingaporeEN 
Taiwan, Province of ChinaEN 
ThailandEN 
United Arab EmiratesEN 
Viet NamEN 
AustraliaEN 
New ZealandEN 

LISSMAC Dubai

LISSMAC Middle East, opgericht in 2018, heeft een verkoop- en servicekantoor in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Vanuit hier kan een groeiend team van vijf medewerkers het Midden-Oosten en Centraal-Azië bedienen op het gebied van verkoop- en serviceaanvragen.

LISSMAC Middle East staat klaar om u te bezoeken om uw toepassingen te bespreken, demonstraties te geven en de juiste machine voor uw bedrijf te vinden.

Bedrijfsfilm

Contacten

New York 20:06
Berlin 02:06
Sao Paulo 22:06
Moscow 04:06
Sydney 12:06
Dubai 05:06
Peking 09:06

Uw land

Uw onderwerp