service.png

wereldwijde Service
op de juiste plaats, op het juiste moment

LISSMAC beschikt internationaal over een alomvattend netwerk van verkoop- en service partners. Hierdoor zijn we steeds dicht bij onze klanten en snel ter plaatse. Uitmuntende service en maximale inzetbaarheid van onze produkten zijn maatstaf voor de hoogste klanttevredenheid. Wij staan klaar voor onze klanten gedurende de gehele levenscyclus van onze machines. Via advies gedurende scholingen tot de after sales service bieden wij onze klanten uitgebreide ondersteuning.

LISSMAC Service Center  

Om de specifieke belangen van onze klanten te behartigen, hebben we een eigen Service Center opgericht. Onze ervaren Service medewerkers ondersteunen U competent aangaande onze produkt- en proces technologie.
New York 08:34
Berlin 14:34
Sao Paulo 10:34
Moscow 16:34
Sydney 00:34
Dubai 17:34
Peking 21:34
service
Please select
your continent
Please select
your country
Service
alexander-widmannwebsite.jpg
Consulting / Parts / Warranty
Alexander Widmann
+49 (0) 7564 307-0
c.ykfocpp@nkuuoce.eqo

Service
josef-muellerwebsite.jpg
Consulting / Parts / Warranty
Josef Müller
+49 (0) 7564 307-0
l.owgnngt@nkuuoce.eqo
Service
schmidthomas1.jpg
Consulting / Parts / Warranty
Thomas Schmid
+49 (0) 7564 307-0
v.uejokf@nkuuoce.eqo
New York 08:34
Berlin 14:34
Sao Paulo 10:34
Moscow 16:34
Sydney 00:34
Dubai 17:34
Peking 21:34
service
Please select
your continent
Please select
your country
Service
Consulting / Parts (Steelmaster)
Ludger Duwentäster
+49 (0) 7564 307-0
n.fwygpvcguvgt@nkuuoce.eqo
Service
service02.jpg
Consulting / Parts / (SBM)
Harald Kolodziej
+49 (0) 7564 307-0
j.mqnqf)kgl@nkuuoce.eqo
Service
weitzenegger-andreassw.jpg
Consulting / Parts (SBM)
Andreas Weitzenegger

+49 (0) 7564 307-235
c.ygkv)gpgiigt@nkuuoce.eqo


Service
zell,-norbertwebsite.jpg
Consulting / Parts
Norbert Zell

+1 (0) 518 326 9094
ucngu@nkuuoce-eqtrqtcvkqp.eqo

Service
ltdservice02.jpg
Consulting / Parts / Warranty
Haibo Qin

+86 (0) 22 2422 0246-805
j.skp@cf-nkuuoce.eqo



 

New York 08:34
Berlin 14:34
Sao Paulo 10:34
Moscow 16:34
Sydney 00:34
Dubai 17:34
Peking 21:34
service
Please select
your continent
Please select
your country
Service
harald-straubwebsite.jpg
Consulting / Parts / Warranty
Harald Straub
+49 (0) 7564 307-0
j.uvtcwd@nkuuoce.eqo

New York 08:34
Berlin 14:34
Sao Paulo 10:34
Moscow 16:34
Sydney 00:34
Dubai 17:34
Peking 21:34
service
Please select
your continent
Please select
your country
Service
harald-straubwebsite.jpg
Consulting / Parts / Warranty
Harald Straub
+49 (0) 7564 307-0
j.uvtcwd@nkuuoce.eqo